Husbilsverkstad Höganäs - Höganäs Bilservice

På Höganäs Bilservice i Höganäs erbjuder vi högkvalitativ husbilservice med välutbildade servicetekniker. Med 3 års funktionsgaranti på reservdelar och 12 månaders fri Assistansförsäkring är du alltid nära professionell hjälp. Vår kundsupport är tillgänglig varje dag från 7 till 22 för att assistera dig. Din husbilsverkstad i Skåne - Välkomna

Gör en gratis prisförfrågan

Husbilsverkstad i Höganäs och Omnejd

Vår moderna och välutrustade verkstad erbjuder allt från DROPIN-service till omfattande reparationer och underhåll för din husbil. Oavsett märke och modell på din husbil, är du i trygga händer hos oss.

Professionell Husbilsservice i Höganäs

Välkommen till Höganäs Bilservice, din pålitliga partner för husbilsservice. Vi förstår vikten av att din husbil är i toppskick. Vårt team av erfarna tekniker erbjuder allt från motorreparationer till elektrisk felsökning och är redo att hantera både akuta reparationer och regelbundet underhåll.

Husbilsservice för Trygga Resor

Håll din husbil i toppskick med vår omfattande service. Vi erbjuder allt från motorunderhåll till gasolinspektioner, säkerställandes att din husbil är redo för alla äventyr.

Olje- och Filterbyte för Husbilar

Regelbundet olje- och filterbyte är viktigt för att bibehålla din husbils motor. Våra tekniker använder högkvalitativa oljor och filter för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.