Bilservice på alla bilmärken i HÖGANÄS - vi kan bilar!

 

För att erbjuda den optimala bilservicen för de senaste bilmodellerna och deras avancerade teknik investerar vi ständigt i att vidareutbilda våra erfarna mekaniker. Genom kontinuerlig kompetensutveckling kan våra mekaniker inte bara hantera avancerad diagnosutrustning och felsökningsteknik, utan även genomföra hela serviceprocessen på ett professionellt sätt. Detta innebär att du endast behöver vända dig till Höganäs bilservice för alla dina bilservicebehov.

Bilservice i Höganäs och Omnejd - vi kan bilar - rätt service och stämpel i boken

Hos Höganäs Bilservice erbjuder vi inte bara mångsidiga bilservicealternativ i vår moderna och välutrustade verkstad, utan vi strävar också efter att höja servicestandarden till den nivå du förväntar dig från en märkesverkstad. Vår stämpel i din servicebok är inte bara en symbol; den bär med sig samma auktoritet och förmåga som den du skulle få hos din märkesverkstad.

Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001), som reglerar undantag för fordonsbranschen, är det viktigt för oss att poängtera att din nybilsgaranti förblir helt giltig när du väljer att utföra service och/eller reparationer hos oss. Vi engagerar oss inte bara i att erbjuda högkvalitativ service utan strävar också efter att hålla oss i linje med de senaste branschstandarderna. Med vårt dedikerade team av kvalificerade bilmekaniker kan du vara trygg med att din bil är i säkra händer, oavsett märke och modell. Välkommen till Höganäs Bilservice – där trygghet och kvalitet möts. Allbilverkstad för tex Volvo, Audi, Bmw, Ford, Toyota, VW mfl. Vi utför bilservice på alla bilmärken. Välkomna!

Stanna & stäng av motorn på bilen!

Kontakta Höganäs bilservice vid varningslampor på din instrumentpanelen

Orange varningslampa

Oftast ingen anledning till panik, men viktigt att ta på allvar och söka professionell hjälp snarast. Kontakta oss i Höganäs - Skåne. Ring oss mellan 07,30-22,00 på vardagar telefon 042 - 34 18 88

Röd varningslampa

Stanna snarast,  stäng av motorn och kontakta bärgare eller ring oss för konsultation. Det kan indikera ett allvarligt problem. Ring oss mellan 07,30-22,00 på vardagar telefon 04 2 - 34 18 88

Grundservice - Basservice

Inkluderar oljefilterbyte och motoroljebyte samt kontroll av 17 trafiksäkerhetspunkter enligt bilfabrikantens serviceprotokoll. Denna basservice rekommenderas för att förlänga din bilmotors livslängd och öka bilens hållbarhet.

Boka tid online

Originalservice - Fullservice - Gratis Prisförfrågan

Vi följer din bilfabrikants riktlinjer för en fullständig originalservice. Med ett unikt serviceprotokoll anpassat efter din bil, förbättrar vår utförliga fullservice bilens välbefinnande, livslängd och andrahandsvärde.

Fri prisförfrågan

Nybilsgaranti och Bilservice

Vi säkerställer att din nybilsgaranti fortfarande är giltig efter vår service genom att använda originaldelar eller högkvalitativa alternativ. Allt arbete grundar sig på biltillverkarens specifika rekommendationer.

Boka tid online

Boka en mellanservice - byte enbart olja+ filter

Boka tid för en mellanservice. Vi byter din motorolja + oljefilter, det mår bilen alltd bra av. Om vi inte kan svara i telefon, lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vi svarar vardagar 07,30-22,00.

Läs mer om mellanservice
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.