HÖGANÄS BILSERVICE PERSONAL - flera 100 års erfarenhet tillsammans

Boka service hos oss på Höganäs Bilservice och gör ett säkert val av verkstad, servicerådgivare & bilmekaniker i Högnäs med omnejd. Tillsammans med välutbildade mekaniker ser vi till att era bilar får bästa möjliga service och behandling. Vi på Höganäs Bilservice fokuserar på din bil och kundupplevelse, välkomna.

Nils-Erik N

Kundmottagare/Reservdelar och har 40 års erfarenhet på Volvo och arbetar nu på Höganäs Bilservice som kundmottagare och reservdelsansvarig sedan 2023.

Marcin G

Tekniker - mekaniker och har sedan 2008 arbetat på Höganäs Bilservice som tekniker-mekaniker och är vår problemlösare.

042 - 34 18 88

Cosmin A

Tekniker - mekaniker och började arbeta hos oss på Höganäs Bilservice under hösten 2023 som Tekniker-Mekaniker, en glad, positiv och duktig kille.

042 - 34 18 88

Lediga tjänster

Se aktuella lediga tjänster hos Höganäs Bilservice

Lediga jobb

Allt du behöver för bilen i Högnäs & nordvästra Skåne

 På Höganäs Bilservice i Kullabygden förstår vi vikten av pålitlighet och expertis när det gäller ditt fordon, och våra tekniker strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök.

Bilverkstad Höganäs

Behöver du besöka en bilverkstad? Lyser servicevarningslampan eller fick du en 2:a på besiktningen? På Höganäs Bilservice tar vi hand om ditt fordon med precision och erfarenhet, och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken.

Bilservice Höganäs

Välkommen till Höganäs Bilservice, din pålitliga partner för bilservice. Våra dedikerade bilmekaniker använder toppmodern utrustning och följer tillverkarens serviceprotokoll när de tar hand om din bil.

Däckverkstad Höganäs

Vi erbjuder professionell däckservice. Medvetna om däckens betydelse för din säkerhet och bilens prestanda, utför våra däcktekniker snabb och pålitlig däckmontering, balansering och rotation.

Boka tid med oss redan idag: 042-341888

På Höganäs Bilservice i nordvästra Skåne är vi dedikerade till att erbjuda exceptionell bilservice och bilreparationer för fordon i alla kategorier.