Däckverkstad, med däck & fälgar - Höganäs Bilservice

 

Kontakta oss

Komplett däckverkstad för alla bilmodeller & bilmärken.

Köp dina däck hos oss! Behöver du bar göra ett skifte eller behöver du förvara dina däck någonstans? Välkommen till Höganäs Bilservice, där vi erbjuder en fullständig däckservice i Höganäs. Vår moderna och välutrustade däckverkstad hanterar allt från snabba DROPIN-service till mer omfattande däckreparationer och däckskifte. Våra mekaniker är högt kvalificerade och har den senaste kunskapen inom däckservice, vilket garanterar att diina däck alltid är i trygga händer, oavsett märke och modell. Vi kan däck!

Din Pålitliga Partner för Däck i Höganäs

Hos Höganäs Bilservice är vi experter på allt som rör däck, från byte till reparationer och balansering. Vårt mål är att ditt fordon ska ha de bästa däcken för optimal säkerhet och prestanda i alla väderförhållanden. Vi använder avancerad utrustning för att säkerställa att dina däck alltid är i bästa skick.

Däckhotell i Höganäs

Vi erbjuder ett bekvämt och säkert däckhotell i Höganäs för förvaring av dina däck. Skydda dina däck mot väder och temperaturvariationer med vårt klimatkontrollerade däckhotell. När det är dags för däckbyte kommer dina däck att vara i optimalt skick för säsongen.

Snabb och Pålitlig Däckservice i Höganäs

Behöver du byta däck i Höganäs? Höganäs Bilservice är din snabba och pålitliga lösning. Vi har ett brett sortiment av däck för alla säsonger och våra tekniker utför däckbyten med precision. Vi genomför också däckinspektioner för att säkerställa att dina däck är i perfekt skick.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.