Transportbilsverkstad Höganäs - Höganäs Bilservice

Trygghet och Kvalitet för Ditt Företagsfordon

På Höganäs Bilservice i Höganäs erbjuder vi högkvalitativ service för transportbilar och lätta lastbilar. Med vårt team av välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar och 12 månaders fri Assistansförsäkring, kan du känna dig trygg. Vi har kundsupport tillgänglig dagligen från 7 till 22 för att assistera dig, oavsett var du befinner dig i Höganäs med omnejd.

Gör en gratis prisförfrågan

Om vår Transportbilsverkstad

Vår moderna och välutrustade verkstad erbjuder allt från enkel DROPIN-service till omfattande reparationer och underhåll av transportbilar. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och ständigt uppdaterade med den senaste kunskapen. Oavsett ditt fordonens märke och modell, är du i trygga händer hos oss.

Specialiserade Tjänster för Transportfordon

Vi är specialiserade på reparationer och underhåll av alla typer av transportfordon. Vår verkstad är utrustad med modern teknik för att säkerställa att ditt företags fordon alltid är i drift.

Transportbils Service

Vår service är utformad för att hålla dina fordon i bästa möjliga skick och minska nedtid. Vi erbjuder allt från oljebyten till bromsinspektioner för att ditt transportfordon alltid ska vara redo för leverans.

Olje- och Filterbyte

Oljefiltret är en viktig komponent för att hålla din motor ren. Vårt team är experter på att snabbt och noggrant utföra oljefilterbyten, vilket är viktigt för att förebygga motorproblem och onödigt slitage.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.