Bild Galleri från Höganäs Bilservice

Bilder från våra annonser och från vår verkstad i vardagen, följ oss gärna på Facebook & Instagram i Höganäs- din lokala bilverkstad.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme ... HÄR

Vi värderar er upplevelse högt!

" Toppen service, och tar ansvar för sina arbeten, har lämnat in flera bilar och är alltid nöjd, trevligt mottagande, känner sig alltid välkommen."

Gert-Åke Jamdee Andersson

" Ljuddämparen på bilen gick av. Lämnade bilen kl 0830. 0930 var den färdig. Otroligt service minded och bra pris!"

Mattias

Bilverkstad Höganäs

Känner du att det är dags att ge din kära bil lite kärlek? Blinkar den där irriterande lampan för bilservice? Fick du en mindre rolig 2a på besiktningen? Lugn, hos Höganäs Bilservice fixar vi upp ditt fordon med en mix av precision och erfarenhet. Med supermodern teknik och ett gäng kunniga människor erbjuder vi service och reparationer för alla bilmärken. Oavsett om det bara är en enkel uppfräschning eller om din bil behöver lite extra omsorg, så är den i trygga händer hos oss. Boka enkelt online och få känna på kvalitetsservice här i Höganäs. Vi tar hand om din bil som om den vore vår egen!

Läs mer om bilverkstad

Bilservice Höganäs

Välkommen till Höganäs Bilservice - servicecenter för din bil! Våra fantastiska bilmekaniker tar hand om din pärla med den senaste tekniken och en stor dos dedikation, precis enligt bilens servicehandbok. Oavsett om det är för en enkel service eller en lite mer avancerad omvårdnad med kanske ett kamremsbyte, kan du lita på vår expertis och höga standard. Skicka över en prisförfrågan redan idag och upplev äkta service med extra omtanke.

Läs mer om bilservice

Däckverkstad Höganäs

Välkommen till vårt Däckspa och Däckhotel i Höganäs, där vi tar hand om dina däck som om de vore små stjärnor! På vårt Däckspa får däcken den royal behandling de förtjänar, med noggrann kontroll och en valfri tvätt, och de chillar i sköna förhållanden för att vara redo för alla väder och årstider. Hos Höganäs Bilservice Däckhotel erbjuder vi inte bara däckförvaring, utan ser också till att dina däck är i toppform och redo att fästas vägarna. Boka din tid online hos oss idag, för vi tar däck på allvar, med en touch av extra kärlek!