Boka däckbyte - Höganäs Bilservice

Däckbyte i Höganäs - tidsbokning 24H

Är det dags att byta däck? Välkommen till Höganäs Bilservice, din pålitliga partner för däckbyte och hjulskifte i Höganäs och dess omnejd. Vi förstår vikten av rätt däck för säker och smidig körning året om.

042 - 34 18 88

Boka Däckbyte Online i Höganäs

Hos oss kan du enkelt och smidigt boka däckbyte online. Vi har förenklat processen för din bekvämlighet och effektivitet. Genom att boka online kan du välja den tid som passar dig bäst, och vi garanterar att allt är klart när du anländer till vår verkstad. 

PRIS 450 kr

Önskar byta och förvara mina däck hos er 1445 kr/säsong - Boka HÄR

Boka tid för däckbyte

Ny kund
Kund sedan tidigare
Mina sommarhjul
Mina vintehjul
Behöver nog nya i samband med skiftet
Även förvaring
Har däcken hos er
Har med mig däcken
Vill även ha däckhotell framåt
Genom att skicka in prisförfrågan tillåter jag Höganäs Bilservice & Autoexperten att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Bilverkstad Jönköping hos Fordonsteknik Entrén

Behöver du boka däckbyte och har en fråga eller fundering? - ring oss eller lämna dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Kontakta oss

Byta till Sommardäck i Höganäs

När våren anländer, hjälper våra certifierade tekniker dig gärna att byta till sommardäck. Vi har ett stort utbud av sommardäck från ledande tillverkare för optimal prestanda under de varmare månaderna.

Byta till Vinterdäck i Höganäs

Inför vintersäsongen är det viktigt att byta till vinterdäck. Vårt team är specialiserat på att göra detta på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder ett brett utbud av vinterdäck som säkerställer bästa möjliga grepp på snöiga och isiga vägar.

Däckbyte och Däckhotell i Höganäs

Utöver däckbyte erbjuder vi också däckhotell i Höganäs. Vårt däckhotell erbjuder en säker och klimatkontrollerad miljö som förlänger dina däcks livslängd och bevarar deras prestanda. Låt oss ta hand om dina däck så att de är i perfekt skick när du behöver dem igen.

Mer om däckförvaring
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.