Boka din bilreparationer hos Höganäs Bilservice

Hos Höganäs Bilservice är vi stolta över att vara din pålitliga partner för att säkra din bils välmående och säkerhet. Regelbundna bilreparationer är avgörande för att förebygga kostsamma problem. Gör en gratis prisförfrågan hos oss idag!

Gör en gratis prisförfrågan

Professionell Bilservice och Reparationer

Vår moderna och välutrustade verkstad erbjuder allt från enklare DROPIN-service till mer omfattande underhåll och originalservice. Våra kvalificerade bilmekaniker är ständigt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer, så oavsett din bils märke och modell är du i trygga händer hos oss.

Varför Välja Höganäs Bilservice?

Orange varningslampa

När du ser en orange varningslampa på din instrumentpanel är det oftast ingen anledning till panik. Det är dock viktigt att ta det på allvar och söka professionell hjälp så snart som möjligt. Du kan säkert köra till närmaste bilverkstad för att åtgärda problemet. Kom ihåg att alltid stanna och stänga av motorn när en varningslampa tänds, eftersom det kan vara en allvarlig indikation. För mer information, se din instruktionsbok.

Röd varningslampa

Om din instrumentpanel lyser rött ska du omedelbart stanna och kontakta en bärgningsbil. Kör inte vidare eftersom det kan vara en indikation på en allvarligare problem. Det är viktigt att inte ignorera en röd varningslampa. Observera att på vissa bilfabrikat kan en orange eller gul varningslampa indikera samma allvarliga problem som en röd lampa.

Kamremsbyte

Experter på kamremsbyten för alla bilmärken. Vi är experter på kamremsbyten för alla bilmärken, inklusive Volvo, VW och Audi.

Bromsservice

Vi säkerställer att dina bromsar fungerar optimalt.

Felsökning

Upptäcker du något konstigt med din bil? Oavsett om det är ett mystiskt ljud, en varningslampa som blinkar, eller något annat. Vi identifierar och löser alla slags bilproblem.

Prisförfrågan

Överiga bilreparationer

Bromsservice

Fungerande bromsar är avgörande för din säkerhet på vägen. Vi reparerar och byter bromsbelägg, skivor och bromsvätska för att säkerställa att din bil stannar säkert.

Avgassystemreparation

Ett korroderat eller trasigt avgassystem kan påverka bränsleekonomin och miljön. Vi reparerar eller byter ut delar av avgassystemet vid behov.

Kylsystemreparation

Ett korrekt fungerande kylsystem är nödvändigt för att förhindra överhettning. Vi reparerar kylsystemläckor och byter ut vattenpumpar och termostater vid behov.

Felsökning och diagnostik

Oavsett om det är en check engine-lampa som lyser eller en oidentifierad knäppning, har vi avancerad diagnostisk utrustning för att spåra och åtgärda problem.

Stötdämpar och fjädring

Ett korrekt fungerande kylsystem är nödvändigt för att förhindra överhettning. Vi reparerar kylsystemläckor och byter ut vattenpumpar och termostater vid behov.

Elektriska reparationer

Elektriska problem kan vara utmanande att identifiera och åtgärda. Våra experter är utrustade för att hantera allt från batteribyte till elsystemdiagnostik.

Regelbundna oljebyten är grundläggande för att smörja din motors delar och förhindra slitage. Vi byter också luft- och bränslefilter för optimal prestanda.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.