DIN MITSUBISHI VERKSTAD I HÖGANÄS

Är du en stolt Mitsubishi-ägare och letar efter en toppenbra verkstad för din bil? Då är vi det perfekta stället för dig! Vår verkstad erbjuder grym service och reparation med antingen originaldelar eller likvärdiga alternativ. Våra erfarna mekaniker har över 30 års erfarenhet och är specialiserade på bilar. Oavsett om det är för en enkel oljebyte eller en mer omfattande service kan du lita på oss. Vi håller oss strikt till serviceprotokoll och har tydliga fasta priser. Våra glada kunder kan bekräfta att vi är trevliga och ger högkvalitativ service. Du kan enkelt boka din tid online eller ringa oss idag. Välkommen till Höganäs Bilservice - din pålitliga Mitsubishi-verkstad. Hos oss på Höganäs Bilservice får du trygghet med välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar, 12 månaders fri assistansförsäkring, och kundsupport tillgänglig 7-22 varje dag, var du än är i Höganäs med omnejd.

042 - 34 18 88

Mitsubishi verkstad i Höganäs med omnejd

När din bil är 3 år eller äldre, då är vi din ultimata bilhängare! Välkommen till vårt supercoola Mitsubishi-ställe här i Höganäs och runtomkring. Vi är verkligen stolta över att vara nummer ett för din Mitsubishi, oavsett vilken modell eller ålder den har. Hos oss handlar allt om kvalitet och precision. Våra grymma mekaniker är experter på Mitsubishi och använder bara originaldelar eller likvärdiga, för att se till att din bil får den kärlek den förtjänar. Oavsett om det är en vanlig service eller en större fix, så vet vi vad din Mitsubishi behöver. Våra kunder säger att vår service är oslagbar och att vi verkligen bryr oss om att hålla din Mitsubishi i toppform. Slå en signal till Höganäs Bilservice idag för att boka din tid hos oss och känn skillnaden. Din Mitsubishi förtjänar det bästa, och det finns ingen bättre plats än vår Mitsubishi-hangout här i Höganäs med omnejd.

Läs mer

Mitsubishi service i Höganäs med omnejd

När din bil börjar närma sig 3 år eller mer, då är det dags för lite extra kärlek! Din Mitsubishi förtjänar en grym service, och det är precis vad du får här i Höganäs och runtomkring. Vår Mitsubishi-service är helt outstanding när det kommer till att hålla din pärla i topptrim. Våra superduktiga tekniker har massor av erfarenhet och följer Mitsubishis exakta serviceprotokoll för att se till att din bil blir omhändertagen på bästa sätt. Oavsett om det handlar om en simpel oljebyte eller en mer omfattande service, så är vi din trygga partner. Vi kör bara med originaldelar eller likvärdiga, vilket håller prestandan och säkerheten på topp. Blinkar din servicelampa? Är det dags för en omgång service? Ring oss direkt för att boka din tid. Vårt fokus på högsta kvalitet och kundglädje har gjort oss till det självklara valet för Mitsubishi-ägare i Höganäs med omnejd. Din Mitsubishi är verkligen i de bästa händerna hos oss på Höganäs Bilservice AB - service by Autoexperten.

Läs mer

Prisförfrågan online eller ring för fast pris

042 - 34 18 88

När din Mitsubishi börjar närma sig 3 år eller mer, då är vi som skapta för dig! Oavsett om det är dags för en pit stopp med service, en liten uppfräschning eller om du behöver fixa till några besiktningsdetaljer, så är vi här för att göra din bil lycklig igen. Boka in din tid nu till fasta och schyssta priser hos Höganäs Bilservice runt hörnet. Vi älskar när du frågar om pris, och vi är helt övertygade om att du kommer att älska vårt prisvärda och högklassiga jobb, precis som våra andra glada kunder redan gör. Din glädje är vårt viktigaste uppdrag, och vi kämpar alltid för att leverera det allra bästa för din älskade Mitsubishi. Så varmt välkommen till oss på Höganäs Bilservice – där vi tar hand om din Mitsubishi som om den vore vår egen!

Prisförfrågan online

BOKA TID ONLINE.

Ring oss på 042 - 34 18 88 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil och öppet måndag till fredag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår verkstad